Плотницький зі свитою виїхав із Луганська - ЗМІ

Плотницький зі свитою виїхав із Луганська - ЗМІ

Укрінформ
Автомобільний кортеж ватажка самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького виїхав з території Луганська.

Про це повідомляє Новая Газета, і додає, що окрім Плотницького в автомобилях перебувають керівник адміністрації Плотницького - Ірина Тейцман, глава "ДТРК ЛНР" Анастасія Шуркаева і ряд інших "наближених".

Читайте також: Російські силовики ділять владу: в Донецьку - нічні диверсії в штабах

Урядові будівлі, як і раніше, оточені озброєними людьми, серед яких, імовірно, співробітники "МВС ЛНР" і "міністерства держбезпеки" "ДНР".

Як повідомлялося, напередодні усунений з посади "міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет відмовився покорятися покинути свій пост і опублікував відеозвернення, в якому заявив, що деякі високопоставлені діячі самопроголошеної "республіки", включаючи Тейцман і Шуркаєву, - це "агентура українських спецслужб".

Увечері у вівторок в Луганськ увійшла колона з десятків військових автомобілів з Донецька. Згодом "МГБ ДНР" офіційно визнало, що проводить спільну спецоперацію з силовиками "ЛНР" нібито проти "українських диверсантів".

Раніше керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що протистояння російських силовиків у Луганську перекинулося у так звану ДНР, де вночі в Донецьку сталася серія диверсій проти штабних структур "1-го армійського корпусу" російсько-окупаційних військ, під час яких ліквідовано кілька офіцерів бойовиків.

Як повідомляв Укрінформ, в окремих районах Луганської області (ОРЛО) сталося загострення ситуації, пов'язане з боротьбою за владу між злочинними угрупованнями "глави ЛНР" Ігоря Плотницького і "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета. На думку експертів, цей конфлікт є наслідком протистояння різних груп впливу в Росії, контролюючих "ЛНР/ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-