Плотницький каже, що навіть не думає тікати до Росії

Плотницький каже, що навіть не думає тікати до Росії

Укрінформ
Ватажок терористичного угруповання "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що він не виїжджав у Росію.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Я нікуди не виїжджав і найближчим часом не планую", – заявив Плотницький.

Водночас ватажок луганських терористів звинуватив "екс-міністра внутрішніх справ" у цьому угрупованні Ігоря Корнета у "спробі захоплення влади". "Але це ні в кого не виходило і не вийде зараз", - каже Плотницький.

Як повідомлялося, в окремих районах Луганської області (ОРЛО) відбулося загострення ситуації, пов'язане з боротьбою за владу між злочинними угрупованнями ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького і "міністра внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета. На думку експертів, цей конфлікт є наслідком протистояння різних груп впливу в Росії, що контролює "Л/ДНР", - ФСБ РФ, що курирує Корнета, і помічника президента РФ Владислава Суркова, яка стоїть за Плотницьким.

Читайте також: У Кремлі вирішують, усувати Плотницького чи об'єднувати "Л/ДНР" – Тимчук

За даними "ІО", до Луганська було введено підрозділ російської ПВК "для стримування протистояння між Плотницьким і Корнетом". Також у вівторок з території РФ біля Довжанська (колишній Свердловськ) увійшла колона з декількох десятків "Уралів" з особовим складом ЗС РФ, 20 БТР.

Сьогодні спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила, що у центрі Луганська фіксують військові машини і невстановлених озброєних осіб.

Також були повідомлення, що Плотницький залишив контрольовану бойовиками частину території Луганщини і виїхав до Росії.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-