Бойовики активно мінують райони навколо своїх позицій - Лисенко

Бойовики активно мінують райони навколо своїх позицій - Лисенко

Укрінформ
Окупаційне командування активно мінує райони дислокації підрозділів так званих першого та другого армійських корпусів, що ускладнює життя мирного населення.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Окупаційне командування активно мінує райони дислокації підрозділів. Своїми діями вони збільшують небезпеку та ускладнють життєдіяльність населення на тимчасово окупованих територіях. Внаслідок проведення мінування припинено рух по дорогах та ділянках місцевостей, які забезпечували місцевим мешканцям зручне пересування", - сказав Лисенко.

Відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, речник припустив, що можливо таким чином вони намагаються уникнути дезертирства у своїх рядах. 

За його словами, з метою запобігання невдоволенню та протестам місцевого населення, якому тепер необхідно здійснювати багатокілометрові об’їзди мінних загороджень і проходити додаткові перевірки на блок-постах, російське командування організувало роз’яснювальну роботу на місцях.

Читайте також: П’яні бойовики нищать один одного та гинуть на своїх розтяжках

Крім того, проводиться підготовка особового складу для інсценування показових «знешкоджень диверсійних груп сил АТО» перед місцевим населенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-