Турчинов перевірив готовність до зими військових в АТО

Турчинов перевірив готовність до зими військових в АТО

Фото
Укрінформ
Завдяки мужності та професійності українських військових воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені.

Таке переконання висловив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, який перебуває  у зоні проведення АТО, йдеться на сайті РНБО.

"Незважаючи на Мінські домовленості, російсько-терористичні угруповання не припиняють військових провокацій та обстрілів наших позицій. Але завдяки мужності та професійності наших військових всі воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені», - наголосив він.

Турчинов заслухав доповідь військових керівників щодо забезпеченості воїнів зимовим одягом, облаштування та утеплення місць для розміщення та обігріву, лазне-прального обслуговування, медичного забезпечення особового складу та готовності техніки до експлуатації в умовах низьких температур.

Окрім того, обговорювалося питання забезпечення передових позицій зброєю та військовою технікою.

Читайте також: Незважаючи на війну, інфраструктура звільненого Донбасу відновлюється - Турчинов

Враховуючи значні втрати за добу, що сталися два дні тому (4 загиблих, 4 поранених), секретар РНБО поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя і здоров’я військовослужбовців в умовах постійних військових провокацій ворога.

Після наради Турчинов виїхав на передові рубежі  в район Світлодарської дуги. Він побував на опорних пунктах, відбитих у ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-