Незважаючи на війну, інфраструктура звільненого Донбасу відновлюється - Турчинов

Незважаючи на війну, інфраструктура звільненого Донбасу відновлюється - Турчинов

Укрінформ
Незважаючи на військову агресію, інфраструктура звільненого Донбасу відновлюється. 

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, перебуваючи в зоні проведення АТО під час відкриття мосту через річку Сіверський Донець у м. Рубіжному Луганської області, відбудованого військовими 19-го окремого мостового загону Державної спеціальної служби транспорту, повідомили в прес-службі РНБО.

"Незважаючи на війну, відновлення інфраструктури звільненого Донбасу триває. Наші військові не тільки обороняють країну, а й допомагають відновлювати цивільну інфраструктуру. Величезна їм подяка за служіння Україні", - наголосив Турчинов.

Він нагадав, що міст через Сіверський Донець було зруйновано у 2014 році російсько-терористичними угрупованнями. Військовослужбовці ДССТ повністю його відбудували.

"Сьогодні маємо новий дуже важливий для регіону інфраструктурний об’єкт. Цей міст забезпечить надійне сполучення на дорозі державного значення між Рубіжним та Лисичанськом", - зазначив секретар РНБО.

Читайте також: Турчинов відкрив відновлений міст через Сіверський Донець

Він наголосив, що настане час, коли будуть звільнені всі райони Донецької і Луганської областей, і в цьому регіоні знову царюватимуть мир, спокій та стабільне життя. "Це наша земля, Донбас був, є, і буде українським. Будуть нові будинки, підприємства, буде нова, сильна, могутня Україна", - сказав Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-