У Харкові на

У Харкові на "Балу патріотів" збирали допомогу для дітей загиблих в АТО

Фото
Укрінформ
У Харкові на благодійному "Балу патріотів" збирали кошти для дітей, чиї батьки загинули в АТО, та на створення інтернет-платформи "Небайдужі", яка полегшить адресну допомогу потребуючим.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної держадміністрації. 

"Кошти на створення інтернет-платформи «Небайдужі» та на адресну допомогу дітям загиблих воїнів АТО збирали під час доброчинного аукціону «Бал патріотів»", - йдеться у повідомленні.

Лотами благодійного аукціону стали картини харківських художників.

Ініціатива створення соціальної інтернет-платформи «Небайдужі» та проведення «Балу патріотів» належала громадській організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» і була підтримана обладміністрацією.

Президент ГО «ВСБ «Еліта нації» Олексій Курцев пояснив, що на інтернет-порталі «Небайдужі» зможуть зареєструватися всі, хто бажає допомагати – не тільки організації, а й окремі люди, які просто не знають, куди звернутися, чи побоюються натрапити на шахраїв. У розділі «Мені потрібна допомога» зможе зареєструватися той, хто шукає волонтерів чи просто небайдужих сусідів. Мова йде не лише про збір коштів, а й, наприклад, про фізичну допомогу літнім людям, людям із інвалідністю тощо. Тих, хто проситиме допомоги, перевірять соціальні служби та волонтери.

Читайте також: У Латвії з'явиться центр реабілітації воїнів АТО

Під час заходу виступили київський гурт «TaRuta», відомий музичний гурт Харківщини «Папа Карло», студія танцю «All stars» тощо. Віденський вальс виконали близько 30 пар учасників, які протягом місяця готувалися до «Балу патріотів».

Доброчинний аукціон «Бал патріотів» / Фото: Марії Зайцевої. Kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-