КП

КП "Мар'їнка" обстріляв снайпер, поранений прикордонник

Укрінформ
Представники української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) на КПВВ "Мар'їнка" з'ясовують інформацію щодо наслідків обстрілу, в результаті якого постраждав прикордонник.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На КПВВ працює спостережна група української сторони СЦКК. Інформація щодо остаточних наслідків обстрілу уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що українська сторона СЦКК засуджує провокаційні дії з боку незаконних збройних формувань в окремих районах Донецької області, які, нехтуючи усіма нормами міжнародного гуманітарного права та досягнутими домовленостями, вкотре ставлять під загрозу життя та здоров'я цивільного населення, що перетинає лінію розмежування сторін через КПВВ "Мар'їнка".

Читайте також: ОБСЄ з початку року зафіксувала понад 313 тисяч порушень "тиші" на Донбасі

"Для керівництва ОРДО небажання дотримуватися режиму припинення вогню, на жаль, давно стало нормою", - констатують в СЦКК.

Як повідомлялося, 13 жовтня український прикордонник під час несення служби на КПВВ "Мар’їнка" внаслідок снайперського обстрілу з боку НЗФ ОРДО дістав вогнепальне кульове поранення у плече. Йому надано першу допомогу та евакуйовано до Курахівської міської лікарні.

Ніхто з цивільних громадян не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-