Бойовики обстріляли Жованку та Мар'їнку, поранений місцевий житель

Бойовики обстріляли Жованку та Мар'їнку, поранений місцевий житель

Укрінформ
У Донецькій області бойовики обстріляли Жованку та Мар'їнку, на подвір’ї власного будинку у Жованці поранення отримав місцевий житель.

Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Проросійські наймити знову обстрілюють населені пункти. Цього разу – Жованку та Мар’їнку. Як доповідає мені голова ВЦА Зайцевого Володимир Весьолкін, о 7:20 на подвір’ї власного будинку у Жованці отримав кульове поранення в ногу місцевий житель, 1972 року народження", - написав він.

За словами Жебрівського, пораненому військові надали першу невідкладну допомогу та військовим транспортом відправили до лікарні у Бахмут, а бойовики продовжували обстрілювати селище зі стрілецької зброї.

Читайте також: Доба в АТО: 15 обстрілів, бойовики гатять із мінометів

Жебрівський також повідомив, що під обстріл російських найманців потрапила і Мар’їнка: "За інформацією голови Мар’їнської РДА Володимира Мороза, з початку цієї доби вже зафіксовано три обстріли: близько нуля годин бойовики вели вогонь з гранатометів, о 5 годині ранку "підключили" важкі міномети калібром 122 мм – зафіксовано 21 постріл. За попередньою інформацією, обстрілювали позиції українських військових на околицях селища. А о 7:30 ранку прилетіла міна й на вулицю Прокоф’єва", - написав керівник області.

Він додав, що у Мар’їнці оглядова група спільно з поліцією обходять територію, інформації про руйнування та постраждалих не надходило.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-