Аваков не виключає, що “тиша” на Донбасі може знову перейти у гарячу фазу

Аваков не виключає, що “тиша” на Донбасі може знову перейти у гарячу фазу

Укрінформ
Нинішнє відносне затишшя у збройному протистоянні між Росією та Україною на Донбасі може знову перейти у гарячу фазу.

Таку думку висловив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у ході презентації англійського перекладу книги «Добробати. Історія подвигу батальйонів, що врятували країну», яка пройшла у Торонто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нині триває таке собі перемир'я, але я не думаю, що ця війна закінчилася, я вважаю, що вона, на жаль, буде мати продовження», - сказав Аваков.

На його переконання, зараз саме хороший час для представлення закордонній аудиторії книги про українських бійців. «Дуже правильно саме зараз розставити крапки над «і» й не дати шансу рядженим, натомість подякувавши та вшанувавши героїв», - зазначив глава МВС.

За його словами, Канада стала першою країною світу, де було представлено англомовне видання. Наступна презентація пройде у жовтні в Вашингтоні.

Читайте також: Окупанти тричі порушили "тишу", сили АТО відкривали вогонь на ураження

Проект «Добробати» - це хроніка історії руху і, водночас, роздуми над його природою. Понад 30 спогадів від ключових учасників тих подій – тодішнього військово-політичного керівництва України, командирів кадрових військових формувань, новостворених добровольчих підрозділів, політиків, волонтерів, журналістів, громадських діячів і звичайних бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-