Україну цікавить досвід США щодо реабілітації ветеранів - Климпуш-Цинцадзе

Україну цікавить досвід США щодо реабілітації ветеранів - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Представники України проведуть широку зустріч-обговорення з фахівцями Міністерства у справах ветеранів США щоб дізнатися, який досвід реабілітації буде наразі корисним в умовах АТО.

Про це розповіла в вівторок у Вашингтоні віце-прем'єр-міністр України Іванна Климпуш-Цинцадзе після зустрічі з міністром у справах ветеранів США Девідом Шулькіним.

"Ми домовилися, що організуємо дуже конкретні заходи, умовно обговорення, семінар, на якому ми матимемо фахівців, щоб з обох боків проговорити можливості, варті до застосування в Україні з досвіду Сполучених Штатів. Після того окреслимо конкретику, як ми будемо рухатися далі", - відповіла віце-прем'єр на запитання Укрінформу щодо результатів зустрічі з Шулькіним.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе обговорила у Вашингтоні підтримку ветеранів АТО

Вона уточнила, що до дискусії будуть залучені, з одного боку, представники Міноборони України, Міністерства соціальної політики, Державної служби з питань ветеранів та інших установ. З іншого боку, будуть представлені фахівці Міністерства з питань ветеранів Сполучених Штатів.

Віце-прем'єр-міністр нагадала, що зараз в Україні продовжується дискусія про те, чи потрібне Міністерство з питань ветеранів у державі, а також система координуючих зусиль між різними міністерствами для прискорення процесів вирішення проблемних питань у цій сфері.

"Тому ми дивимося на досвід різних країн і, очевидно, в цьому випадку Сполучені Штати для нас є надзвичайно цікавими", - зауважила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-