Штаб АТО: бойовики обстріляли Мар’їнку з танків і БМП

Штаб АТО: бойовики обстріляли Мар’їнку з танків і БМП

Карта
Укрінформ
Минулої доби у зоні АТО одразу після опівночі незаконні збройні формування відкрили вогонь з озброєння танків та БМП по Мар’їнці.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Під час цього інциденту бойовики випустили у бік позицій українських військ близько 10 снарядів. Ще одна збройна провокація на Маріупольському напрямку  відбулася в Широкиному", - зазначив він.

На Донецькому напрямку, за словами Мотузяника, інтенсивність обстрілів з боку бойовиків була достатньо високою, при цьому важке озброєння не застосовувалося.

Читайте також: Доба в АТО минула без втрат

"Вночі бойовики здійснили три збройні провокації по позиції "Шахта Бутовка". Об 11:00 бойові дії відновилися в Зайцевому та на ділянці фронту позиція "Шахта Бутовка" – Авдіївка і тривали з перервами до кінця доби. Загалом на Донецькому напрямку відбулося 18 збройних провокацій з боку бойовиків", - повідомив речник.

На Луганському напрямку інтенсивність ворожих обстрілів з боку бойовиків була достатньо низькою: "Між 10:00 та 12:00 бойовики двічі відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по Кримському, а пізно ввечері незаконні збройні формування здійснили короткий обстріл з гранатометів по Катеринівці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-