Доба в АТО: найгарячіше на Луганщині, бойовики випустили 15 мін

Доба в АТО: найгарячіше на Луганщині, бойовики випустили 15 мін

Карта
Укрінформ
За минулу добу найбільше обстрілів було на Луганському напрямку, і на всі українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Про це сказав на брифінгу у четвер речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Луганський напрямок. Там обстановка принципово не змінилася. Основні бойові дії тривають у Попаснянському районі, де противник вчора тричі застосовував міномети і при цьому випустив 15 мін. І також серія ворожих обстрілів сталася у Кримському. На інших ділянках фронту вчора було спокійно. Всього минулої доби на Луганському напрямку сталося 8 ворожих збройних провокацій і українські війська відкривали вогонь у відповідь в усіх випадках”, - розповів речник МОУ.

За його словами, на Донецькому напрямку зафіксовано 7 обстрілів з боку бойовиків.

“Бойові дії вчора здебільшого велися в Авдіївці, у Зайцевому, а також на позиції "Шахта Бутівка". Здебільшого окупанти порушували режим тиші ввечері. Противник застосовував тільки легке озброєння і тривалість кожного обстрілу становила від 30 хвилин і більше”, - сказав Мотузяник.

На Маріупольському напрямку вчора ввечері у Павлополі, Лебединському і Широкиному сталося по одному обстрілу з легкого озброєння, кожен тривав по 20 хвилин. На інших ділянках фронту бойові дії вчора не велися, підсумував Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-