Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Фото, відео

Британські волонтери привезли на Львівщину для українських військових 30 пікапів, укомплектованих генераторами та медикаментами.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ. 

«30 позашляховиків – подарунок для наших воїнів від небайдужих людей у Великій Британії. Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт в межах ініціативи фермера Марка Лерда «Пікапи для миру». Позашляховики укомплектували генераторами та медикаментами», - написав Козицький.

Він зазначив, що відповідно до запитів, які військові формування скерували у Львівську ОВА, автомобілі передали оборонцям з 24 ОМБр імені короля Данила, у 150 навчальний центр Командування Сил ТрО ЗСУ та Повітряному командуванню "Захід" Повітряних сил ЗСУ – для підсилення мобільних вогневих груп, які збивають над Львівською областю ворожі ракети та «Шахеди».

Читайте також: Допомога Британії для України вже перевищила $2,5 мільярда

Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ / Фото: Facebook Максима Козицького

«Дякую великому другові нашої області Маркові Лердові, який підтримує ЗСУ ще з 2014 року. За останній рік він разом з друзями передав українським воїнам уже 330 позашляховиків, які допомагають їм пересуватись по бездоріжжю, евакуйовувати поранених та рятувати найцінніше – життя наших людей», - додав очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, у березні британські фермери привезли до Львова 27 пікапів із гуманітарною допомогою для українських захисників у межах акції «Пікапи для миру».