Прем’єр Грузії заявив, що партію влади підтримують «виборці з високим IQ»

Прем’єр Грузії заявив, що партію влади підтримують «виборці з високим IQ»

Укрінформ
Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що серед прихильників керівної партії  переважають виборці із високим рівнем інтелекту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Эхо Кавказа.

Кобахідзе повідомив про проведене місяць тому дослідження, в межах якого було визначено підтримку правлячої партії "Грузинська мрія" за рівнем інтелекту.

Кобахідзе стверджує, що підтримка партії вища серед осіб із високим IQ. Про це йдеться у "відкритому листі щирим молодим людям", опублікованому на сторінці Кобахідзе у Фейсбуці.

"Місяць тому ми провели цікаве дослідження. Ми запитали, скільки відсотків виборців підтримують "Грузинську мрію", залежно від рівня інтелекту. Ми перевірили інтелект, тобто IQ респондентів, та поділили їх на категорії із високим, середнім та низьким рівнем інтелекту. Опитування показало, що у березні "Грузинську мрію" підтримували 61,3% виборців. При цьому серед виборців із високим рівнем інтелекту наша підтримка становила 73,8%, а серед виборців із середнім рівнем інтелекту - лише 45,6%", - зазначив Кобахідзе.

Читайте також: У Грузії журналісти на знак протесту пішли з провладного каналу «Імеді» - ЗМІ

Однак Кобахідзе не уточнив, скільки виборців з низьким рівнем інтелекту підтримують партію.

Як повідомлялося, у міністерстві закордонних справ Грузії підтвердили відмову прем'єр-міністра Іраклія Кобахідзе від візиту до США, оскільки американська сторона висунула застереження призупинити обговорення скандального законопроєкту про "іноагентів" у парламенті.

Фото: News Georgia 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-