НОК та Мінмолодьспорту розробили рекомендації щодо контактів зі спортсменами Росії та Білорусі

НОК та Мінмолодьспорту розробили рекомендації щодо контактів зі спортсменами Росії та Білорусі

Укрінформ
НОК та Мінмолодьспорту України розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів з російськими та білоруськими спортсменами.

Про це повідомляє пресслужба НОК України, передає Укрінформ.

«Готуючись у надскладних умовах російської агресії до участі в Іграх ХХХIII Олімпіади 2024 року, Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України вирішує низку питань для недопущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань та забезпечення безпеки українських олімпійців, які ймовірно можуть зустрітися на цих змаганнях із «індивідуальними нейтральними» спортсменами із країн-агресорок.

З метою уберегти українських атлетів від провокативних ситуацій та сприяти безпеці представників офіційної делегації національної збірної команди України на Ігри в Парижі і були розроблені та затверджені рекомендації щодо контакту з індивідуальними нейтральними спортсменами з Російської Федерації та Республіки Білорусь під час Ігор ХХХIII Олімпіади Париж-2024», - йдеться у повідомленні.

У документі виписано основні позиції, яких рекомендовано дотримуватись українським спортсменам, тренерам, членам офіційної делегації та іншим особам, які перебуватимуть на території Французької Республіки під час Олімпіади-2024.

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-