Із Вовчанська і навколишніх сіл евакуюють людей через масований обстріл

Із Вовчанська і навколишніх сіл евакуюють людей через масований обстріл

Укрінформ
Із Вовчанської громади Харківщини евакуюють людей через масований обстріл.

Про це в ефірі Громадського радіо сказав голова Вовчанської МВА Тамаз Гамбарашвілі, передає Укрінформ.

"Зараз ми евакуюємо населення. Основна маса людей виїжджає своїм автотранспортом. Ми організовуємо разом із гуманітарним центром вивіз людей, у яких немає змоги виїхати самостійно. Разом із поліцією і волонтерами вивозимо із Вовчанська і найближчих населених пунктів. Надається житло в Харкові та інших регіонах", – сказав посадовець.

За його словами, евакуація відбувається тому, що Вовчанськ – під масованим обстрілом.

"Як кажуть місцеві, такого ще не чули й не бачили. Масовий обстріл всього міста. З третьої години ранку посилилися обстріли керованими авіабомбами, артилерією, РСЗО. Дуже небезпечно перебувати в місті", – сказав він.

Читайте також: У Центрі протидії дезінформації спрогнозували напрямки наступу ворога та викрили його ІПСО

Як повідомив Укрінформ, окупанти посилили обстріли на північному напрямку Харківської області, передусім б'ють по м. Вовчанську.

За даними Міноборони, протягом цієї доби на Вовчанському напрямку ворог здійснював авіаудари із застосуванням керованих авіаційних бомб, а з початком ночі російські окупанти посилили вогневий тиск на передній край нашої оборони за підтримки артилерії.

Приблизно о 5-й ранку відбулася спроба прориву противником нашої лінії оборони під прикриттям бронетехніки. Станом на зараз ці атаки відбито, тривають бої різної інтенсивності. Для посилення оборони на цій ділянці фронту спрямовано резервні підрозділи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-