Кубраков відреагував на проєкт постанови про своє звільнення

Кубраков відреагував на проєкт постанови про своє звільнення

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр з відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков заявив про готовність до «відкритого діалогу» та детального звіту щодо роботи міністерства.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Завжди готовий до відкритого діалогу та детального звіту щодо роботи міністерства за всіма напрямками у моїй відповідальності», - зазначив Кубраков.

Він повідомив, що керівництво фракції та прем’єр-міністр Денис Шмигаль не обговорювали з ним це рішення. «На засідання фракції та профільного комітету не був запрошений», - додав міністр.

Кубраков нагадав, що очолював Мінінфраструктури з травня 2021 року, а у грудні наступного року Верховна Рада ухвалила рішення про його призначення на посаду віцепрем’єр-міністра з відновлення - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Читайте також: У Раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Кубракова

«За підтримки Президента України Володимира Зеленського нам вдалося запустити ряд важливих для держави ініціатив та проєктів. Щодо голосування за даний проект постанови Верховною Радою - за 5 років спільної роботи ми пройшли великий шлях. З абсолютною більшістю - шлях в одному напрямку. Кожен приймає рішення відповідно до своїх переконань і несе за це відповідальність», - написав він.

Як повідомлялося, Кубраков обіймав посаду віцепрем'єр-міністра з відновлення - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури з 1 грудня 2022 року.

Проєкт постанови щодо його звільнення зареєстрували у парламенті сьогодні раніше. Профільний комітет Ради вже підтримав цю ініціативу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-