У Києві відкрили нову ділянку Великої кільцевої дороги

У Києві відкрили нову ділянку Великої кільцевої дороги

Фото
Укрінформ
У Києві відкрили нову ділянку Великої кільцевої дороги - від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.

Про це у Телеграмі повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

“Ми завершили будівництво нової – вже третьої - ділянки Великої кільцевої дороги. Почали будувати ці нові ділянки з 2016 року. Фактично, це Північна об’їзна дорога столиці. Сьогодні відкрили нову частину Великої кільцевої, від вул. Богатирської до Оболонського проспекту”, - написав Кличко.

Він нагадав, що місто взяло на себе зобов’язання зробити під’їзну дорогу до тунелю під Дніпром, який сполучатиме лівий і правий береги і виходитиме на Троєщину.

“Тунель — це проєкт Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури. І агентство має його побудувати. Ми свої зобовʼязання крок за кроком виконуємо”, - запевнив міський голова.

Кличко зазначив, що відсьогодні частина транспорту піде вже новою ділянкою, зокрема, на Оболонський проспект.

Коли ж буде побудований тунель, зменшиться транспортне навантаження на дороги столиці та кількість транзитного транспорту, що прямує через центр міста та мости через Дніпро. Також це вплине на екологію в місті — зменшить загазованість, що є одним із найбільших питань в транспортній галузі, зауважив міський голова.

Читайте також: На зимові свята у Києві не буде жодних масових заходів

За його словами, загальна протяжність побудованих містом трьох нових ділянок дороги становить 3 км. Зокрема, відкрита сьогодні ділянка становить 1100 м.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе через ремонтні роботи продовжено до кінця грудня.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-