За міністра Сольського внесли заставу - ВАКС

За міністра Сольського внесли заставу - ВАКС

Укрінформ
За міністра аграрної політики та продовольства Миколу Сольського вже внесена застава у повному обсязі.

Цю інформацію Укрінформу підтвердила речниця ВАКС Олеся Чемерис. «Підтверджую, що сьогодні за міністра агрополітики внесли заставу у повному розмірі", - зазначила вона.

Речниця не уточнила, хто саме вніс заставу за Сольського.

Читайте також: Вважаю це правильним кроком: Сольський прокоментував заяву про відставку

Як поінформувала пресслужба Мінагрополітики, після внесення 75,7 млн грн застави міністра Сольського звільнили з-під варти.

«Миколу Сольського звільнено з-під варти і він продовжує виконувати повноваження міністра аграрної політики та продовольства України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід міністру аграрної політики і продовольства Миколі Сольському у вигляді арешту з альтернативою внесення застави у розміоі 75 млн 700 тис грн.

23 квітня у НАБУ заявили, що правоохоронці викрили чинного міністра на заволодінні держземлею на 291 млн гривень та на спробі заволодіння землею на 190 млн грн.

Читайте також: Сольський прокоментував підозру: Йдеться про події 2017-18 років, коли я був адвокатом

Сольський, коментуючи вручену йому підозру, зазначив, що події стосуються періоду 2017-2018 років, коли він не був ні міністром аграрної політики та продовольства, ні головою Комітету ВР з питань аграрної та земельної політики.

За його словами, обставини семирічної давнини стосуються спору між державними підприємствами та фізособами, зокрема військовими АТО, за землі, які були надані останнім у володіння відповідно до закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-